O meni

Jedva čekam da podijelim s tobom sve što znam, i što sam učila, vježbala i savladala.

Život je prektatak da učiš (samo) na vlastitim greškama.

DOPUSTI DA SE PREDSTAVIM

Ja sam Nela Kačmarčik - Maduna

Nakon 20 godina službe u UN-u, završenog doktorata i sa više od 25 godina iskustva u profesionalnim komunikacijama, shvatila sam da ne želim slijediti uhodane staze, nego tražiti vlastiti put.  

Kad bih srela "mlađu sebe", rekla bih joj da je bila u pravu što je godinama investirala u svoje vještine i sposobnosti. Jedino sa znanjem, vještinama i razumijevanjem ekonomije, uspjela sam postati vlasnica svog vremena i direktorica vlastitog života. 

U novoj životnoj fazi želim pomoći toj "mlađoj sebi" da put do slobode, samopouzdanja i vidljivosti bude što kraće i što lakši.

Iskustvo

Nije fer da svi učimo sam na vlastitim greškama, pogotovo ako možeš koristiti mojih 50+ godina životnog i oko 30 godina profesionalnog iskustva.

Obrazovanje

Sve diplome i certifikati koje skupljaš tek su prvi korak do tvog cilja - da svoje znanje unovčiš i pretvoriš u pouzdan izvod prihoda. Tek primjenom tog znanja, i dijeljenjem onoga što znaš, sebi povećavaš šanse da uživaš u ekonomiji znanja. 

Partnerstva

Svi govore kako su u poslu i na tržištu bitna poznanstva, veze i kontakti. Slažem se, i dodajem da se partnerstva grade godinama. Rado tražim nove načine da kroz partnerstva nalazimo nova rješenja i rješavamo veće probleme nego kad bismo radili svako za sebe.

Video Poster Image

Moja priča

 

Znala sam da moji snovi i ambicije traže i hrabrost i ludost.

Isto tako sam znala da se može naučiti sve što se može naučiti. 

Vjerujem da uvijek može više, bolje, lakše i brže, i tražim načina da prenesem znanje, iskustva i koristim ideje da svima koji rade sa mnom olakšam i ubrzam put do uspjeha u ekonomiji znanja. 

Bilo da sam radila za UN, medije ili vlastite klijente, znala sam da svoje ime, odgovornost i pouzdanost nosim sa sobom. 

Nela je u stanju vidjeti širu sliku i jasno izraziti kompleksne ideje. Njezino široko znanje i dinamičan pristup čine je ključnom figurom u svakom projektu.

Nelina stručnost je iznad uobičajenog, kombinirajući široko znanje s praktičnim pristupom. Njezina sposobnost jednostavnog prezentiranja kompleksnih tema i inicijativa za pokretanje promjena čine je iznimno vrijednom.

Nela nije samo stručnjakinja, već i vizionarka. Njena dinamičnost, izazovni pristup i sposobnost suptilnog utjecaja čine je ne samo pouzdanom, već i nezamjenjivom u svijetu komunikacija.

Zašto radim s mladima i za mlade?

 

Znam kako je meni bilo na početku, a čula sam i mnogo iskustava drugih kontributora Misije Moguće. 

Na početku puno znači povjerenje, iskren i dobronameran savjet.

Mnogo mladih sa kojima sam radila uspjeli su naći dobre poslove, napredovati i graditi karijere. To je odlična motivacija i poziv da nastavim.

Posebno znam da je ovakva pomoć potrebna mladim ženama, jer osim ekonomskih i bioloških, društvene norme pred njih postavljaju visoke zahtjeve.

NAJBOLJI POČETAK SU - ODLUKE

Jednom mjesečno zajedno analiziramo donošenje odluka.

Radionice su besplatne, i cijelu 2024 godinu dostupne za ponovno gledanje u snimci.

E-mail adrese su u sigurnim rukama. Ne šaljemo smeće niti zatrpavamo neželjenom poštom.