Blog Misije Moguće

Ovdje donosimo novosti o programima i prilikama

Kako da znaš hoće li ti se isplatiti ulaganje u edukacije?

Apr 19, 2024
ilustracija mlada žena razmišlja o novcu

Divno je znati koliko znanja, vještina i sposobnosti možeš steći u besplatnim edukacijama ili pretražujući internet, zar ne?

 

Sigurno imaš listu želja za koje samo čekaš pravi trenutak.

 

Još samo da završiš taj posao za klijenta, da dogovoriš sve oko ponude za naredni projekt, i upisuješ novi certifikat?

 

Razmišljaš i da uplatiš malo bolju edukaciju o digitalnom marketingu, jer si svjesna da je tu zarada gotovo sigurna?

 

Vidim u grupama i zajednicama puno pitanja i razmjene informacija koje edukacije su dobre a za koje vrijedi platiti.

 

Čitam i pitanja i odgovore i razmišljam koliko vremena i novaca je tu pod rizikom. Znam, i iz teorije i iz prakse, da je jedina edukacija koja se isplati - ona koja se usvoji i primijeni.

 

Diplome, certifikati i čestitke sigurno imaju vrijednost jer ih plaćamo. 

 

Međutim, ono što poslodavci ili klijeti plaćaju tebi, kao ponosnoj vlasnici diplome, certifikata ili znanja bilo koje vrste je nešto drugo.

 

Kupce zanima kako će tvoje znanje njima donijeti korist, i za tu korist plaćaju.

 

Znaš li tu korist naplatiti? Znaš li dokazati da “tvojih pet minuta” sadrži u sebi godine rada, učenja i ulaganja u znanje?

 

Ako ti diplome i certifikati služe samo za ukras ili jačanje samopouzdanja, to je signal da ti još jedna edukacija nedostaje - kako unovčiti svoje znanje.

 

Upravo zato pripremam besplatnu edukaciju o ekonomiji znanja, na kojoj ću prenijeti godine mog učenja i iskustva kao “poruku mlađoj sebi”.

 

Mislim da nije fer, a i da nije pametno da nam prokletstvo znanja stoji na putu kao prepreka prema boljoj zaradi i životu po vlastutoj mjeri.

 

Osnove ekonoije, menadžmenta i komunikacije su najbolji alat ako želiš zaraditi bolje. Umjesto da beskonačno skupljaš znanje u svojoj glavi, nauči kako da bolje iskoristiš ono što već znaš i možeš.

 

Kad ovladaš takvom vrstom znanja, otvaraš sebi vrata i za viśe novca, i za više vremena i mogućnost da učiš još više - iz zadovoljstva.

 

Link za prijavu na besplatno predavanje je OVDJE a odluka je tvoja - želiš li uložiti mjesece i godine u još edukacija ili što prije početi korisiti ono što već imaš - i tako sebi povećati prilike i za aktivnim i za pasivnim prihodima.

NOVOSTI IZ PROGRAMA MISIJE MOGUĆE

Želiš redovne obavijesti?

Ostavi email i javljamo kad se pojave prilike ili kad imamo novosti!

Tvoji podaci su sigurni i ne šaljemo gluposti.